Boskamp geniet: "Het maakte hem razend populair bij de Feyenoord-fans"

woensdag 11 januari 2017 om 08:16
Boskamp geniet: Het maakte hem razend populair bij de Feyenoord-fans

Johan Boskamp vindt dat het binnenhalen van Lex Immers een uitstekende transfer is geweest voor Club Brugge. De voormalig Feyenoord-middenvelder speelt sinds deze winter voor de kampioen van België, voor wie hij tijdens zijn eerste onofficiële speelminuten tegen Werder Bremen (1-1) meteen trefzeker was.

"Immers is echt een speler voor Club Brugge. Ze gaan er veel plezier aan hebben'', vertelt Boskamp in gesprek met Gazet van Antwerpen. "Maar Immers is niet zo'n fijne voetballer, vraag hem niet om drie man te passeren. hij heeft een groot scorend vermogen, is kopbalsterk en komt heel vaak in de zestien meter. Je kan hem vergelijken met Christophe Lepoint. En het is een keiharde werker: het maakte hem razend populair bij de Feyenoord-fans."

Immers is volgens Boskamp door Club Brugge gehaald om te concurreren met Hans Vanaken. De voorkeur van de analist gaat echter licht uit naar Vanaken. ''Als ik mag kiezen: liever Vanaken, want die heeft betere voetjes dan Immers." De dertigjarige Immers kwam afgelopen week transfervrij over van Cardiff City. Na Stefano Denswil, Ricardo van Rhijn en Ruud Vormer is de Hagenees al de vierde Nederlander in dienst bij Club Brugge.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10