Lof voor 'Gio': 'Bij Barça rende hij longen uit z'n lijf voor Ronaldinho'

dinsdag 10 januari 2017 om 20:54
Lof voor 'Gio': 'Bij Barça rende hij longen uit z'n lijf voor Ronaldinho'

Feyenoord kan voor het eerst sinds 1999 kampioen van de Eredivisie worden. Als het de ploeg lukt, zullen veel credits naar hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst gaan.

De oud-voetballer is onverstoorbaar bezig aan zijn werk bij Feyenoord. Nadat hij vorig seizoen een diepe crisis overleefde, heeft hij de ploeg nu op de rit. En goed ook. "Er zit genoeg temperament in, ook als voetballer was hij onverzettelijk", zegt Leo Beenhakker in de Volkskrant over Gio. "Hij is een winnaar. Samen met zijn assistenten Van Gastel en Wouters, die als voetballers ook het bloed in hun schoenen liepen, vormt hij het trio winnen, winnen, winnen."

Rocky Tuhuteru, vriend en oud-presentator van Langs de Lijn, denkt dat Van Bronckhorst het geweldig doet. "Hij is dienstbaar, speelt geen spelletjes en explodeert waar nodig, zo voetbalde hij ook. Bij Barcelona heeft hij de longen uit zijn lijf gerend voor Ronaldinho. Gio trok op links de boel uit elkaar waardoor Ronaldinho de ruimte kreeg zijn genialiteit te etaleren."

De gunfactor bij Van Bronckhorst is bovendien aanwezig. "Gio heeft geen vijanden. Ik heb met hem door Amsterdam gelopen, hij kreeg niet één verwensing naar zijn hoofd geslingerd", besluit Tuhuteru.

Lees meer overEredivisieFeyenoord

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10