Immers imponeert nu al en toont klasse: "Een typische beweging van hem"

dinsdag 10 januari 2017 om 16:31
Immers imponeert nu al en toont klasse: Een typische beweging van hem

Club Brugge-aanwinst Lex Immers heeft een goede eerste indruk achtergelaten op het trainingskamp in Spanje. De Nederlander maakte zijn reputatie van scorende middenvelder meteen waar. Hij trof doel in de slotfase van de oefenpot tegen Werder Bremen (1-1).

"Daarom hebben we Immers gehaald", verklaarde trainer Michel Preud'homme, die in het verleden nog trainer was van FC Twente, achteraf aan Het Laatste Nieuws. "Wat hij deed, was een typische beweging van hem. Hij kiest heel goed positie in het strafschopgebied."

Club slaagde er niet in om te winnen van Werder, dat vijftiende in de Bundesliga staat. "Toch speelden we een uitstekende eerste helft. We hadden 2-0 of 3-0 moeten voorstaan. In de tweede helft speelden we met een experimentele ploeg die nog maar weinig samenspeelde."

"Het belangrijkste was de mentaliteit en die was perfect, net zoals iedereen perfect op schema zit wat het oefenkamp betreft." Donderdag speelt Club nog een oefenwedstrijd tegen Freiburg. Bij de Belgen staan naast Immers ook de Nederlanders Stefano Denswil, Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn onder contract.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10