El Ahmadi-gemis 'moet geen problemen opleveren': 'Vejinovic zie ik het wel doen'

dinsdag 10 januari 2017 om 07:19
El Ahmadi-gemis 'moet geen problemen opleveren': 'Vejinovic zie ik het wel doen'

Huub Stevens verwacht dat Feyenoord de lijn van de eerste seizoenshelft zal doortrekken. De trainer ziet de Rotterdammers als grootste titelkandidaat, ondanks dat PSV de sterkste selectie heeft. 

"Ik denk dat ze de flow van voor de winterstop meenemen naar de tweede seizoenshelft", zegt Stevens in het Algemeen Dagblad. "Ze staan nu vijf punten voor op Ajax en de spelers beseffen ook dat ze er nu echt dichtbij zijn. Dat geeft vleugels. Verder heeft Feyenoord, op de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles na, ook nog geen één keer verzaakt."

In Rotterdam heerst lichte paniek door het feit dat Karim El Ahmadi door deelname aan de Africa Cup mogelijk een maand afwezig is. "Dat moet geen problemen opleveren. Met de huidige selectie is dat wel op te vangen. Ondanks dat Marko Vejinovic nu in een moeilijke situatie zit, zie ik het hem wel doen. Het kan immers snel gaan in de voetballerij", aldus Stevens.

"De collectieve kracht van Feyenoord", antwoordt Stevens op de vraag wat de doorslag gaat geven in de titelrace. "Ajax en PSV hebben dat toch wat minder. Feyenoord is doordrongen van de obsessie die leeft bij de supporters voor de eerste landstitel sinds jaren. Ze lijken ook goed te kunnen omgaan met de druk die erbij komt kijken als koploper."

En wat betreft PSV? "Ik denk dat PSV het Feyenoord nog heel moeilijk kan maken. Van de top-3 hebben zij veruit de sterkste selectie. De komst van Marco van Ginkel versterkt dat alleen maar. Hij kan zorgen voor het beetje diepgang dat PSV miste in de eerste seizoenshelft. En dan komt Jurgen Locadia ook nog eens terug van zijn blessure. Of het nieuwe systeem van Cocu gaat werken, moet echter nog maar blijken", besluit Stevens.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10