Van Bronckhorst langer door: 'Ik zag een trainer die weet waar hij mee bezig is'

maandag 9 januari 2017 om 19:16
Van Bronckhorst langer door: 'Ik zag een trainer die weet waar hij mee bezig is'

Martin van Geel is blij met de contractverlenging van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. De technisch directeur stelt dat hij tijdens het trainingskamp in Marbella opnieuw bevestigd kreeg dat Van Bronckhorst uitstekend werk levert.

"Ik zag daar een trainer aan het werk die weet waar hij mee bezig is en wat een topclub als Feyenoord nodig heeft", vertelde Van Geel op de clubsite. "Niet alleen de faciliteiten waren top, maar ook bijvoorbeeld de arbeids-rustverhouding en de sfeer. Om een geheel te maken van een groep van 29 spelers moet je elke dag keihard werken, terwijl je ook je eigen staf moet aansturen en coördineren. Dat beheerst Giovanni allemaal."

"Anderhalf jaar geleden zijn we dit traject ingegaan, met iemand die geen grote ervaring had als hoofdtrainer", vervolgt Van Geel. "Wel zagen we de potentie bij Giovanni en dat hij eigenschappen heeft die je nodig hebt om hoofdtrainer te zijn van Feyenoord. We zijn heel erg blij dat dit tot uitdrukking is gekomen."

Van Geel ziet bovendien nog veel potentie in de selectie van Van Bronckhorst. "Nadat we vorig jaar derde zijn geworden en de KNVB Beker hebben gewonnen, zie je dat het team alleen maar beter is geworden. Dat willen we continueren." Feyenoord gaat momenteel aan kop in de Eredivisie.

Lees ook: Feyenoord maakt contractverlenging officieel

Lees meer overEredivisieFeyenoord

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10