Feyenoord maakt contractverlenging officieel: 'Voelt goed om te mogen blijven'

maandag 9 januari 2017 om 18:08
Feyenoord maakt contractverlenging officieel: 'Voelt goed om te mogen blijven'

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. De trainer, die in december al een akkoord met de club bereikte, beseft dat het moment van bijtekenen nauwelijks gunstiger kon zijn.

Met Feyenoord staat Van Bronckhorst momenteel bovenaan in de Eredivisie. "We zitten in een heel goede periode", stelt hij op de clubsite. "Daar hebben de spelers en wij als staf veel energie ingestoken en dat zullen we blijven doen. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag blijven uitmaken en dat ik bij Feyenoord kan blijven werken. Het voelt heel goed om hier hoofdtrainer te mogen blijven en het vertrouwen te krijgen van de club."

Van Bronckhorst ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "Als je elke dag hard blijft werken, kun je jezelf op elk terrein verbeteren. Dat heb ik als speler ervaren en nu ook als trainer. Elke dag dat ik naar de club rij, wil ik het uiterste uit mezelf en uit de groep halen. Dat wil ik doorzetten en de spelers en het team zich verder laten ontwikkelen."

Lees meer overEredivisieFeyenoord

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10