"Ben hier gekomen om te spelen. Gelukkig heb ik tegen Ajax laten zien wat ik kan"

maandag 9 januari 2017 om 09:11
Ben hier gekomen om te spelen. Gelukkig heb ik tegen Ajax laten zien wat ik kan

Warner Hahn kan in de tweede seizoenshelft niet alleen Excelsior helpen aan handhaving, maar indirect zijn eigen club Feyenoord ook aan de titel. Dat beseft de doelman die door Excelsior gehuurd wordt van Feyenoord.

Door de komst van Hahn kunnen Filip Kurto en Tom Muyters uitkijken naar een andere club. Transfers zijn dan ook niet uitgesloten. Hahn kan daar in ieder geval weinig mee, maar hij kan wel wat met de aanstaande competitiewedstrijd tegen PSV. Hahn heeft er veel zin in. "Als ik het goed doe, kan ik Excelsior én Feyenoord helpen", glimlacht de keeper in het Algemeen Dagblad.

Hahn is weer fit na een slepende knieblessure. Hij maakte zijn eerste minuten namens Excelsior in de oefenwedstrijd tegen het B-elftal van Ajax (3-1 winst). Hij werd dus gelijk als eerste keeper gebruikt. "Het is natuurlijk geen garantie, maar ik ben hier gekomen om te spelen. Gelukkig heb ik tegen Ajax laten zien wat ik kan."

"Het voelde goed. En van mijn knie heb ik helemaal geen last meer. Maar dat hoofdstuk had ik anderhalve maand geleden al afgesloten, hoor. Na zo'n trainingsweek de bevestiging krijgen, is fijn", aldus Hahn.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10