Feyenoord-revelatie: "We gaan waarschijnlijk niet de Champions League winnen"

zondag 8 januari 2017 om 12:49
Feyenoord-revelatie: We gaan waarschijnlijk niet de Champions League winnen

Nicolai Jörgensen verrast dit seizoen vriend en vijand. De spits van Feyenoord scoort erop los in de Eredivisie, terwijl hij afgelopen zomer als relatief onbekende Deen binnenkwam in Rotterdam.

Door het succes steekt Jörgensen goed in zijn vel. "Jazeker, ik ben heel blij hier", zegt hij tegen de NOS. "Sommige dingen zijn anders in Nederland dan in Denemarken, zo zijn de mensen heel open en aardig tegen mij. Tot nu toe is het een goede keuze geweest om naar Feyenoord te gaan."

Ook in teamverband gaat het Feyenoord voor de wind: de club is koploper van Nederland. "We gaan waarschijnlijk niet de Champions League winnen, er zijn een paar clubs die sterker zijn", grapt Jörgensen. "Maar bij een grote club als Feyenoord moet de titel het doel zijn. Het is een grote droom voor ons allemaal en we zijn op de goede weg."

Ook trainer Giovanni van Bronckhorst is lovend. "Ik ben heel tevreden, zeker met de manier waarop hij speelt. Hij is topscorer van Nederland, heeft de mogelijkheid medespelers te lanceren en vrij te zetten. Hij is een belangrijke spil in ons aanvalsspel", zegt de oefenmeester.

Zelfs Van Bronckhorst zag de topprestaties van Jörgensen niet aankomen. "Ik zag zijn potentie wel, maar ik had niet verwacht dat hij het al zo snel zou laten zien. Hij heeft zich moeiteloos aangepast", besluit de lovende Feyenoord-trainer.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10