Van Bronckhorst test mogelijke vervanger El Ahmadi: 'Zo kan je dat prima zien'

zondag 8 januari 2017 om 09:44
Van Bronckhorst test mogelijke vervanger El Ahmadi: 'Zo kan je dat prima zien'

Giovanni van Bronckhorst is tevreden met het trainingskamp van Feyenoord in Spanje. De koploper van de Eredivisie speelde zaterdagmiddag nog een afsluitende oefenwedstrijd, tegen FSV Mainz 05. Dat duel werd met 0-2 gewonnen. 

"De overwinning is zeker een goede afsluiter van het trainingskamp", aldus Van Bronckhorst tegenover RTV Rijnmond. "We hebben een goede week gehad, met uitstekende omstandigheden. De accommodatie was goed, het hotel was uitstekend. Dan wil je ook winnend afsluiten en dat hebben we gedaan."

Karim El Ahmadi is de komende tijd afwezig door zijn deelname aan de Africa Cup. Tegen Mainz werd de Marokkaan vervangen door Jens Toornstra. "Ik wilde kijken hoe dat ging", vervolgt Gio. "Het drietal dat op het middenveld stond, had nog niet met elkaar gespeeld. In een oefenwedstrijd kan je dat ook prima zien. Ook Renato Tapia is nog steeds een optie. Ik weet ook wat andere spelers brengen, maar ik wilde vandaag deze formatie zien."

Volgende week zondag is Roda JC de tegenstander van Feyenoord. "We hebben nog een week om ons voor te bereiden. We zullen de komende week gebruiken om ons écht op Roda JC te richten, ook wat betreft de techniek. We hebben nu een week de tijd en dat is wel eens anders geweest."

Lees meer overEredivisieFeyenoord

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10