Mogelijke El Ahmadi-vervanger dient zich aan: 'Zou mooi zijn, want dan speel ik'

zaterdag 7 januari 2017 om 18:52
Mogelijke El Ahmadi-vervanger dient zich aan: 'Zou mooi zijn, want dan speel ik'

Feyenoord heeft het trainingskamp afgesloten met een keurige 2-0 zege op FSV Mainz. Giovanni van Bronckhorst is tevreden over het verloop van afgelopen week. Zaterdag werd er twee keer gewonnen. Een keer van Katwijk en dus een keer van Mainz.

"We hebben een goede week gehad met uitstekende omstandigheden. Dat wil je ook winnend afsluiten tegen Katwijk en tegen Mainz", zegt de trainer tegen RTV Rijnmond. Over het duel met Katwijk, dat met 4-1 gewonnen werd: "We zijn hier met 29 man. Het is goed dat we twee wedstrijden plannen waardoor iedereen aan zijn minuten komt. Dat is positief. Je wint twee keer, ook hartstikke mooi."

Feyenoord moet het in januari doen zonder Karim El Ahmadi, die meedoet aan de Afrika Cup. Daarom besloot Van Bronckhorst om Jens Toornstra op zijn plek te zetten. Maar ook Renato Tapia kan mogelijk als vervanger van de Marokkaan dienen. "Dat is nog steeds een optie. Dat heb ik al eerder gezien. Ik weet wat zij brengen op die plek en vandaag wilde ik deze formatie zien."

Toornstra zou de rol van El Ahmadi graag over willen nemen. "Dat zou mooi zijn, want dat betekent dat ik speel. Ik denk dat de trainer wilde kijken hoe het liep. Het kan beter, maar ik denk dat we het niet verkeerd hebben gedaan."

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op FeyenoordPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10